Bunch of Colors Ferrets

Up date 14 maart

Emma haar pagina staat nu een foto hoe ze nu is met haar dikke buik.
De volgende moeren zijn zwanger : Suki ( ze draagt wat ik kan voelen maar 1 pup  )  en  Virginia ( meerdere pups gevoelt), en ? dit nestje komt pas online als de pups er zijn , aangezien dit in het verleden nog al eens verkeerd gegaan is wil ik dit nog niet bekend maken wie het is.
Deze moeren zijn leeg : Kensey duidelijk niet drachtig, hoogstwaarschijnelijk tikovka en honeydew, eind van de week ga ik nog eens goed voelen of ik het mis heb maar ik ben er bang voor.
Jeamie is nog niet loops , nou zitten we wel erg vroeg in het seizoen dus nog geduld hebben.
Wij hebben 1 moertje uitgeplaatst bij een vriendin deze is nu gedekt , we wachten de 3 weken af zodat er iets gevoelt kan worden of ze daadwerkelijk ze drachtig is . Be-Akhela is black self ( bijna solid) half angora moertje en gedekt door Epke en laten we het hopen dat het gelukt is en een mooi nest wordt. Meer inf komt pas als we zeker weten dat ze drachtig is .