Bunch of Colors Ferrets

19 april up date

Vandaag is Tikovka gedekt door Epke , dit is de laatste kans want 30 april komt heel dichtbij nu en dan wordt er niet meer gedekt ! Whatss app groep is gestart . Met de pups gaat het prima en de oudste van Emma hebben hun eerste papjes al gehad. Dit is altijd weer lachen pups die een duikvlucht nemen in de pap en helemaal onder komen te zitten, Mama Emma is er later erg druk mee om ze schoon te krijgen.  vanaf nu gaat het ook voor mij druk worden met voeren pup kooi schoon te houden en ga zo maar door. De pups van Virginia gaan ook goed en maken zich nog totaal niet druk ja om net die ene tepel te pakken te krijgen van suki net waar een zus of broer aan ligt te lurken haha . Morgen 20 april wordt een spannende dag Akhela moet dan bevallen en dag er na Fair lady . Dan is het even rust en alleen zorgen voor de fretten en pups.