Bunch of Colors Ferrets

up date 15 april

Akhela is sinds gisteren hier en heeft een lief klein buikje. Ze zit nu in de bevalling’s kooi en mag daar alvast gaan wennen. Ook Fair lady zit in een bevalling’s kooi om te wennen ook zij heeft een mooi buikje, nog 1 week te gaan voor deze twee dames.

Ik heb een wijziging in de planning gedaan, namelijk bij Jeamie. Ik had hero in gedachten bij Jeamie, maar wat ik al dacht geeft Hero zeer veel sable door en weinig silver vandaar dat ik na goed kijken van de stambomen en kwa dieren die verpaard mogen worden uit gekomen ben bij Ragnar de vader van Hero . Er is op 15 april ook een eerste dekking geweest tussen Jeamie en Ragnar.

Aanbod fretten is gevuld met fretten die een nieuw huisje zoeken, helaas moet ik dit gaan doen omdat ik vanaf verleden jaar ieder jaar ga minderen met mijn fretten. De keuze is moeilijk maar moet toch gedaan worden.