Bunch of Colors Ferrets

Up date 8 April

Na 3 dagen over tijd heeft suki vrijdag 6 april door middel van een prikje weeën opwekker haar enigste pup gekregen. Ze legde het pupje al direct weg en wilde er niks van weten , Na check in de avond was het pupje weg , suki heeft het zelf opgeruimd. We nemen aan als een moeder dit al doet dat het pupje niet goed was en dat voelen ze heel goed aan. Helaas voor suki geen pups dit jaar. Wel heeft ze de taak nu opgenomen voor de pups van Virginia die op 7 April geboren zijn te gaan zorgen. Gelukkig zijn fretten mama’s daar heel erg goed in. Virginia is op 7 april bevallen van 7 pups 1 daarvan was dood geboren en 1 pupje doet het nog niet zo heel goed na vandaag het nest check. De aankomende dagen zullen we duimen dat dit pupje het wel goed gaat doen. Jeamie is eindelijk loops geworden en het gaat in een razende tempo. we wachten tot ze goed loops is voor er gedekt kan worden.  Akhela wordt aankomende weekend opgehaald en gaat hier bevallen samen met Fair lady. En het was even een beetje stil met de mail, te druk met alle bevallingen en teleurstellingen en vandaag ben ik voor de tweede keer oma geworden van een kleindochter . de mail wordt deze week weer opgepakt en dan gaat alles weer op tijd lopen.