Bunch of Colors Ferrets

17 mei up date

 

Vandaag zijn de pups van Emma en Hero bij de dierenarts geweest , ze hebben hun prikje gehad en zijn gechipt en zijn totaal gezond verklaart . Pastoortjes , puppy pakketten staan klaar en hun baasjes staan te trappelen om zaterdag hun lang verwachte pup op te halen.  8 weken lang hebben Emma en ik er voor gezorgd en nu is het tijd dat hun baasjes het gaan overnemen van ons , zaterdag is het dan zo ver en vliegen de eerste bunch of colors pups uit !

Pups van Virginia groeien mooi  en worden al lekkere rakkers. 1 pupje zal hier blijven en dat is Mayflower een black sable half angora dame.

Nestje van Akhela en Fair lady lopen achter in groei waarom grote vraag we weten het niet, het kan zijn dat ze te waterige melk heeft en niet veel voedingstoffen er in heeft zitten . Daarom zijn deze pups niet beschikbaar voor reserveringen , Zodra dit wel het geval is wordt dat bekend gemaakt. Ze genieten al van hun eerste papje en kitten voer wat er goed in gaat.

Tika is drachtig maar draagt niet veel pups , en omdat ik zelf en 1 reserveerder al voor het nest staan neem ik verder geen reserveringen meer aan voor dit nest . Jeamie heeft een klein buikje en over een dikke week zullen de pups geboren worden met haar gaat alles goed. Honeydew is wel drachtig maar hoogstwaarschijnlijk maar 1 pup , we wachten af wat het gaat worden.

En we hebben een verrassing’s nest . Het was niet echt in de planning om Daisy in te zetten , daarom hebben we maar 1 snelle dekking laten doen bij Paddox op 25 april . Deze is raak  wat we verwachten is een totale verrassing aangezien Daisy geen stamboom heeft en niets bekend is van haar.