Bunch of Colors Ferrets

3 mei up date

Bij het nestje van akhela is er toch nog na 1 week een pupje overleden. Dit zagen we al aankomen groeide niet door en kreeg een enorm dikke buik tekenen dat het niet goed zit.

De rest van de puppy bende gaat het super goed. De eerste kennis maak middag is al geweest en ik met zeggen heerlijke puppy mensen geweldige eigenaren ik ben trots dat het nest van Emma zulke leuke baasje krijgen.

Ook is te melden dat Jeamie drachtig is ! Bij Tikovka kan ik nog niets voelen maar die moet nog een volle week voor dat ze pas 3 weken is en tja ze heeft een beetje meer vet op haar buik dan Jeamie haha. We wachten af .

30 april is geweest mijn datum dat ik er na niet meer dek ! Kensey valt er buiten die ook al heel snel( gelukkig ) vanzelf uit de loopsheid gegaan is. Honeydew is er net nog binnen gevallen en zij is gedekt door Braveheart.

Planning is nu aangepast .