Bunch of Colors Ferrets

8 mei up date

Bij de nesten van Emma en virginia staan de nieuwe foto’s . Die van akhela en fair lady staat er nu ook , in dat nest zitten een aantal kleintjes ze doen gestaagd mee en knokken lekker mee om aan de melk bar te komen het is ook een groot nest zo voor Akhela .

En en we zijn nog niet bij de donderdag maaaaaaarrr kan met heel voorzichtige woorden zeggen dat Tikovka drachtig is . WE wachten af aangezien tika een aardige buik heeft en het geen kleine dame is die veel vetjes heeft en ze zich moeilijk laat betasten om te voelen ( ze schopt mijn hand weg )  wacht ik liever rustig af . Als ik met een aantal dagen nog niet echt kan voelen overweeg ik een echo te maken om zekerheid te krijgen . Niet te min buikje en vetjes Tikovka is een dame die 1800 gr weegt dan wordt het heel moeilijk allemaal .