Bunch of Colors Ferrets

31 maart up date

Gisteren is tikovka bevallen en vandaag Fair lady . Hun pagina’s zijn al aangemaakt en staan onder knopje nesten – aanwezige nesten – …
Ik ben voorzichtig de reserveringen aan het neer zetten bij de nesten die er nu zijn . Let wel op Alles is nog onder voorbehoud alleen als mijn naam erbij staat staat dat wel vast en ik sta als fokker altijd op nummer 1 . Voor de rest ga ik dan per nest contact opnemen met de mensen die er staan, krijg je een mail van mij antwoord dan snel aub ! . Wordt er afgezegd of men wil naar een ander nest ( als dit kan) schuift de volgende door . Mijn lijst is fors en ik probeer iedereen het naar hun zin maken met een perfect pupje en dat lukt niet altijd en men moet echt geduld hebben . Zit er niks tussen kan ik u altijd aan mijn collega fokkers van onze club voorstellen.