Bunch of Colors Ferrets

up date 16 maart

Voorlopig is de reservering lijst gesloten dit ivm veel aanvraag voor pups . We wachten eerst de nesten af en kijken hoeveel pups er geboren worden. Vallen er mensen af schuiven de mensen door en kan de lijst weer open of u wilt op de reserve lijst komen te staan dan laat het me dat even weten . Ik vraag u ook om geduld te hebben als u niet in aanmerking komt gelijk al voor het eerste nest(en).

Suki en zowel rosie zijn de eerste dekkingen mislukt ! Ik wacht de volgende loopsheid af en kijk of ik ze nog indek. Van rosie was de vulva echt te klein zo kon imperion gewoon weg niets doen . Maar ik heb wel even kunnen knuffelen met deze goedzak !

De buikjes van Mathilda , tikovka en fair lady groeien gestaagd . Vandaag hebben we ook Bijou gecontroleerd en ik heb wel wat gevoeld maar wil zekerheid , dus ik ga van de week nog even controleren of ik wat ik gevoeld heb ook daadwerkelijk vruchtjes waren .