Bunch of Colors Ferrets

16 april up date

Alle pups die tot nu geboren zijn zijn al verdeeld onder de reserveerders . Kijk aub bij de nesten en niet via facebook om de verdeling te zien.

Naar nieuws wij hebben na kort ziekbed braveheart in moeten laten slapen. Hij wordt ontzettend gemist. Tikovka is van haar pups weg gehaald , uitleg staat bij haar nest. Mathilda heeft de grote taak op haar genomen om alle pups groot te brengen hier in wordt ze zo veel mogelijk door mij gesteund.
Jeamie heeft een mooi beschaaft buikje en zal hopelijk op 26 april gaan bevallen . Suki is vandaag gedekt door jawel kyo yeaah het is gelukt ! Bijou is weer loops geworden en zal zodra het kan gedekt worden door Ragnar .

Ik moet echt heel veel puzzelen om iedereen bij de pups te plaatsten, aub geduld en als men dat niet heeft en je hebt bij iemand anders een pupje gereserveerd laat het mij dan weten van “ik ben voorzien” dan kan ik de lijst schoon houden en andere mensen die wel willen blijven staan gelukkig maken met een pup !