Bunch of Colors Ferrets

21 april up date

Ik wil even de stand van zaken met jullie delen .
Met de pups gaat het weer goed , ze hebben een lichte achterstand opgelopen omdat mathilda maar 5 werkende tepels heeft en dat op 12 pups is het aanpoten . Ik voer nu de pups zoveel mogelijk bij met pap van geitenmelk . Op 1 na het pinto panda rammetje gaan ze weer met hun gewichten de lucht in ( gelukkig) . De pinto panda ram zou sowieso hier blijven en ik hoop dat hij wat meer gaat aankomen en ik hem over de streep kan trekken . De rest gaat dus weer goed en ik ga van de week al is het kort dag de mail er uit doen voor de kennismaking’s dag van de 3 nesten. Ik heb maar 1 dag en dat is 28 april in de middag , de rest wordt krap met dagen waar ik verplichtingen op heb helaas . Men moet wel realiseren dat de pups iets langer zullen blijven , ze gaan hier pas weg als ze een goed gewicht hebben en meestal lukt me dat wel rond om de 8 weken .