Bunch of Colors Ferrets

25 up date

In alle pagina’s van de aanwezige nesten staan de nieuwe foto’s . Na wat moeilijkheden met een pleegmoeder zijn de 3 nesten bij 1 moertje gekomen. Mathilda heeft maar 5 werkende tepels en dat op 12 pups is echt te veel en daarom worden de pups stevig bij gevoerd en tja dan mis ik echt het rauwe vlees hier in . Ze krijgen net als verleden jaar kitten nat voer en dat gaat ook goed maar toch je mist wat .
Het allee kleinste pup de pinto panda gaat naar een collega fokker om daar de rust te vinden die hij hier niet krijgt met 11 grote pups en veel moet knokken om een tepel. Jeamie is inmiddels al in haar bevalling’s kooi , waar ze het naar zin heeft en lekker kan luieren en rustig aan kan doen en voorbereiden op de komst van haar pups. Bijou is weer gedekt en we wachten nu af of dit wel goed gaat , haar partner is Ragnar geweest.