Bunch of Colors Ferrets

9 april update

Bij de aanwezige nesten staan nieuwe foto’s , en alle reserveerders staan bij hun pups . 1 pup ( van fair lady x braveheart sable angora ram) was nog beschikbaar maar is inmiddels al gereserveerd , aangezien 1 van mijn regels is ik stuur een mail antwoord je daar niet op in tijd bestek van 3 dagen gaat je kans voorbij ! Helaas heb ik dit moeten doen en ik heb langer gewacht zo ander halve week maar helaas geen 1 reactie . Ik moet streng zijn omdat mijn lijst zo vol staat en ze zelfs al op de reserve lijst staan om een pupje te kunnen krijgen.

Bijou zou afgelopen zaterdag bevallen, of ik heb niet goed gevoelt of er was wat mis met de pups dus combi bijou x hero dat ze een miskraam gehad heeft er zijn helaas geen pups geboren. Bijou als ze weer loops wordt , wordt het een andere combinatie die ik ga maken en ik zit te denken aan mijn schat Ragnar. Maar eerst maar eens alles bekijken .

Suki is weer loops aan het worden dus nu hopen dat de dekking straks wel gaat lukken .