Bunch of Colors Ferrets

12 mei up date

Bij de nesten staan weer nieuwe foto’s die ik van de week gemaakt had . Met alle pups gaat het goed . De achterstand die de eerste nesten op gelopen hebben beginnen in te lopen , maar ze mogen helaas wel ik denk een week later weg dan gepland . Nestjes van Jeamie en honeydew doen het ook goed, beide zijn goede moeders en zorgen goed voor hun kinderen. Bijou heb ik al wat kunnen voelen en ja ze is drachtig dus aub nu duimen dat alles goed blijft gaan . Suki Heeft wat ik denk maar 1 pup in haar buikje , meestal gaat dit nooit of bijna nooit goed we wachten af wat het gaat worden . Suki gaat na dit nest of niet echt de fok uit en mag met pensioen . We hebben een mooie zoon van haar en prachtige kleinkinderen het is goed geweest. Rosie was loops geworden en met net op het moment dat ze gedekt kon worden was het weg aan het trekken dus dan laat een moertje zich absoluut niet dekken . We proberen heel misschien nog 1 keer lukt het dan nog niet laat ik het dit jaar over gaan en dan zeg ik volgend jaar weer een kans !