Bunch of Colors Ferrets

Einde puppy seizoen 2019

Na een drukke tijd is het nu tijd om weer rustig aan te doen . Het seizoen 2019 zit er weer op en onze pups hebben allemaal een baasje gevonden . Het was een seizoen van veel aanmeldingen , meeste hebben een pup kunnen krijgen sommige zijn helaas niet in aanmerking gekomen voor een pup gewoon weg dat alle pups al gereserveerd waren . Ik wens iedereen die een pup heeft van ons heel veel geluk er mee en die gene die geen pupje van ons hebben kunnen krijgen probeer het opnieuw , we nemen weer reserveringen aan voor 2020. De planning komt rond kerst weer op de site te staan .

Omdat alle prijzen van grondstoffen enz omhoog zijn gegaan moet ik helaas een verhoging doen in de prijs van een pup . Wij komen hier niet onderuit en ik had het liever ook niet gewild maar helaas .