Bunch of Colors Ferrets

12 april update

Vrolijk Pasen beste mensen !
Nog 1 week voordat Honeydew en tikovka eigenlijk moeten bevallen . Helaas bij beide was maar 1 bolletje te voelen ik verwacht er weer niets van aangezien een dracht met 1 pup bijna nooit goed afloopt zo is mijn ervaring in loop der jaren . Onder tussen werd Jeamie wel zwaarder en ik had al een vermoede en deze week was ze 3 weken en dan met een klein buikje kon ik wat bolletjes voelen. We wachten gewoon rustig 3 weken verder af . Bijou is leeg wat ik al een beetje vermoede is Ragnar niet goed genoeg in de bronst gekomen was dit jaar ( te oud) om te dekken , Voor Bijou ga ik een andere partner in plannen voor straks .

De dames Mathilda , lilly en Wynona zijn loops aan het worden , we wachten rustig af tot ze gedekt kunnen worden of het met de zelfde partner is weet ik nog niet Mathilda soweso wel .

Voor een aantal volwassen fretten ga ik einde seizoen een nieuw huisje zoeken deze komen dan weer op de pagina aanbod fretten te staan . Er zullen beginners fretten zijn maar ook wat voor de gevorderden frettenliefhebbers zijn wie het worden ga ik nog bekijken en komt einde seizoen pas op mijn site te staan . Dus nu vragen hier om heeft geen nut nog .