Bunch of Colors Ferrets

31 december update

De laatste uurtjes tikken weg van een wel heel bewogen jaar. Wij hopen in het nieuwe jaar van meer vrijheid te kunnen genieten. Wij wensen ook iedereen een goede jaarwisseling! In 2021 komen wij terug met pups voor nu zijn we nog heerlijk aan het genieten van onze winter rust en ben ik vrij weinig online en worden u mailtjes mondjesmaat of soms helemaal niet beantwoord. Ze komen wel binnen wees gerust en zullen in begin van het seizoen weer beantwoord worden. Op het nippertje is er een nieuwe bewoner in getrokken op 30 december hebben wij een prachtige ram opgehaald, Helios is zijn naam hier en bij zijn oude baas heten hij beer. Een perfecte aanvulling voor mijn harlekijn, black self en silver moeren en lijn. Helios heeft al een eigen pagina op deze site bezoek hem eens en bekijk hoe mooi hij is, een ram met en gouden karakter! Tot ziens in 2021 !