Bunch of Colors Ferrets

2021 slecht begin van het jaar.

Na een toch wel gezellige jaarwisseling werden we de volgende ochtend abrupt uit onze bed gebeld! De buurvrouw stond aan de deur er is brand in de tuin!!! Wij er uit en de brand was het tuinhuis waar onze fretten leven aan de achterkant. Mijn man is gaan blussen ik naar de fretten. Normaal staat de boven kant van de deur altijd open maar met de jaarwisseling doe ik hem dicht. Bij het openen stond het verblijf totaal in de rook. Hoe een mens dan overgaat zonder na te denken van redding van dieren is niet te vertellen hoestend en veel rook ingeademd heb ik de fretten in de carries gepropt en naar buiten gebracht. En daarna ben ik mijn man wezen helpen met blussen. Het was geen uitslaande brand maar meer smeulen daarom ook moeilijk te blussen , maar het is ons gelukt! Na dat alles geblust was zei mijn man ruik jij dat ook ? Ja benzine lucht en vanuit daar hebben we de politie gebeld en die zijn gekomen, waarschijnlijk is het aangestoken. Aangifte is gedaan en maandag de verzekering gebeld hopelijk is er nog wat van de schade wat we vergoed kunnen krijgen. Materiaal is te vervangen maar mijn geliefde dieren niet! laffe streek is het bah.