up date 31 januari 2021 Planning online.

Wij hebben Epke een hele goede forever home gevonden en hij mag echt super verdient om met pensioen te gaan. Ik heb 3 prachtige zonen van hem om zijn super goede karakter door te laten geven. Melissa van Frettery Fan it Pompebled waar epke gefokt is nogmaals hartelijk bedanken voor deze prachtige kerel. Epke zijn vader imperion komt uit een lijn die ik vanaf het begin opgebouwd heb. Deze lijn is nu 2021 16 jaar oud. Hij is nu gecastreerd en leeft bij Victor in huis maar hij blijft in mijn hart <3

Ik heb toch een planning online gezet deze staat als gewoonlijk weer bij knopje planning 2021.
Knopje voor de pagina oldies dus de gepensioneerde is er nu ook.
Ik heb een nieuwe groep op Facebook geopend , men komt daar op mijn home pagina te klikken op het facebook plaatje. Nu moet je je wel aanmelden als lid. Daar worden de eerste nieuwtjes bekend gemaakt dus ik zou zeggen klikken !!