Kleine update

 

 

Ik heb even afstand gedaan van Facebook en van deze website, dit omdat ik in 1 week onze doerak Hero en mijn geliefde paard ben verloren. Dit heeft zo een impact gehad dat ik even niet meer kon functioneren. Ik ben alles nu een plekje aan het geven wat niet meevalt en langzaam alles weer aan het hervatten. 
 
Intussen zijn er wel wat dekkingen geweest, maar het lijkt dat voor nu alleen bij Ziva x Helios een nestje komt. Voor een paar was het toch nog veel te vroeg geweest. Bijna alle moeren zijn wel loops of geweest. Ik ben nu weer moertjes aan het dekken. Laten we hopen dat we met Ziva seizoen 2021 kunnen starten zal een heel mooi begin zijn ze is de volle dochter van Hero. Easy Game gaan we herplaatsen. Heel erg jammer maar 1 balletje is niet ingedaald dus helaas voor mij een no go voor het fokken. Hij zal met verplichting tot castratie / implantaat herplaats worden. Bojengels is nog steeds aan het leren hoe hij nu eigenlijk moet dekken, dus hij zal hier blijven en we kijken volgend jaar wel weer wat hij dan gaat doen.