18 april update

Eindelijk gaat alles een beetje bij beetje de goede kant op. Mijn brandschade aan mijn frettenverblijf is gemaakt. Ook al heeft het toch nog een randje rouw, valencia is helaas op de operatietafel overleden afgelopen vrijdag. Ik merkte dat ze een fikse baarmoederontsteking had en ze is nog met spoed naar de dierenarts gegaan, operatie gepland maar helaas is haar hartje er mee gestopt en niet meer op gang gekomen. Haar dochter van verleden jaar is daarom om de lijn niet verloren te laten gaan gedekt dit weekend. Ziva is rond en gezond en duurt niet meer lang. Bijou begint ook een lekker buikje te krijgen. Jeamie en lilly zijn zwanger maar dragen niet veel pups bij zich. Voor beide zal het na dit seizoen hun pensioen ingaan. 
Nu Bojengels die had wat moeite om de daad te pakken te krijgen. Ze zeggen wel eens op een oude fiets….. woeps haha. Bojengels is inmiddels nu een echte kerel! Hij heeft Mathilda gedekt en hoe!  Nu Easy game easy had maar 1 bal in gedaald, en ik had besloten om hem dan toch te herplaatsen. Nu was er iemand die hem wel zag zitten maar toch nog even moest nadenken over hem. Ik dacht ga dan toch even kijken en voelen en tot mijn verbazing ligt het balletje net voor het zakje en is er bijna door!!!!!  Ik ga hem nog een kans geven, ervaring van mij is dat deze bal wel gaat zakken. My Happy !!!!! Volgende Up date zal heel misschien een nestje update zijn fingers crossed!!!