update 9 April

Over 2 weken mogen wij ons eerste nestje hopelijk verwelkomen. Ziva is drachtig en zit al apart in haar bevallings kooi om te wennen. Ook Bijou wat ik kan voelen is drachtig, zij moet nog 3 weken dus laten we hopen dat alles goed gaat en over 3 weken nestje 2 verwelkomen. Mathilda wordt weer loops na een schijndracht, Wynona en shinju zijn leeg helaas. De rest is nog geen 2 weken geleden gedekt dus nog te vroeg om hierover wat te zeggen. Hero wordt enorm gemist, des te meer kijken we uit naar ziva haar nestje dit is zijn dochter. Ik kan nu wat meer zeggen waar aan Hero is overleden. Zijn nieren zijn er acuut mee gestopt, wat heel erg snel gegaan is. Voor we wat konden doen was het al te laat, ook de dierenarts kon niks meer doen voor hem. De dierenarts en ik zelf denken dat dit toch de brand er iets mee te maken heeft gehad qua giftige stoffen, helaas zullen we dit nooit met zekerheid weten. Iets gemerkt nee Hero was Hero altijd in de bronst onvoorspelbaar en ruig en ik ken mijn fretten zeer goed en zie en voel gelijk alles als er iets niet in orde is.