19 mei up date

Bij Ziva staan de nieuwe foto’s met hun gaat het erg goed!  Fair lady had 3 pupjes helaas 2 hebben het niet gered en 1 ligt bij een pleegmoeder in ede. Jeamie en lilly hadden ieders 1 pup, helaas gaat dat eigenlijk nooit goed en ook hier was dat ook het geval. Jeamie heeft nog een weekje voor het pupje van fair lady gezorgt, maar haar melk raakte op omdat ze loops werd.  Wij wachten nu op Mathilda en Floki. Beide dames hebben een prachtige buik! Floki zal niet hier bevallen maar bij haar ervaren eigenaar en dit wordt een samenwerkings nest waar de reserveringen via mij gaat lopen.

Easy game is herplaatst en heet nu Dougal. Ik mis mijn perfecte neusje enorm, maar het is beter zo. Wynona is helaas overleden ze kampte al een geruime tijd met een ontsteking die we er niet onder controle kregen, ze wordt erg gemist. Ocean is leeg en we hopen dat ze nog een keer loops wordt en anders is het niet anders en wachten we op volgend jaar.