Bunch of Colors Ferrets

Aanbod fretten

Wij gaan ieder jaar minderen met fretten tot we op een aantal komen wat respectable is.

Meestal zijn het volwassen fretten van 1 jaar of ouder die een nieuw baasje zoeken.
Alle fretten die hier staan zijn niet geholpen.

Alle fretten die weg gaan zijn zindelijk en hun karakter wordt bij de foto beschreven .
De kosten van een herplaats fret tot 3 jaar is vanaf €150 in de prijs zit dan een recente enting , chip en paspoort,  oudere fretten is in overleg maar goed huisje is belangrijker dan de prijs . De fretten moeten nog wel geholpen worden.

 

 

 

 

Emma is een cinnamon mitt korthaar dame van nu 4 jaar  . Een lieve dame maar niet echt een knuffel.  Zij heeft haar taak er op zitten en mag met pension als huisdier de rest van haar leven genieten. Ze is niet geholpen en zindelijk . Ze heeft en paspoort en is gechipt en moet wel opnieuw geënt worden. Voor de rest heeft Emma een nestje gehad en zit hier door schraal in haar vacht , deze komt weer terug als ze naar de winter toe gaat.

 

 

Honeydew is een sable milk mouth half angora dame uit Engeland . Ze is nu 2 jaar oud , ik heb nooit echt een band met haar gehad, ze is lief maar wel totaal op haar eigen. Daarom past ze nog steeds niet echt goed in mijn groep en wens ik haar nu een leven zonder andere fretten om haar heen . een leven alleen zou echt super zijn voor haar . ze is zindelijk, gechipt ( Engelse landcode) en heeft een Engels paspoort . Ze is niet geholpen !

 

Kensey is een Black harlekijn Half angora dame van een 1 jaar oud. Kensey kan lief zijn maar weet donders goed wat ze wel en niet wil !  Het is een dametje niet voor een beginnende frettenliefhebber . Ze is gechipt en krijgt nog een paspoort met enting , voor de rest is ze zindelijk.