Bunch of Colors Ferrets

Aanbod pups

Vanaf 5 weken komen hier de pups te staan die nog een gouden mandje zoeken. De prijzen staan er bij voor huisdieren , fokdieren geld een andere prijs die is opvraagbaar. Niet alle pups worden beschikbaar gesteld voor fok ! De pups krijgen allemaal en geen uitzonderingen nagelaten een chip een enting met eu paspoort en een koopcontract .

 

Uit het nestje van Akhela en uit het nestje van Fair lady zijn nog pups beschikbaar en mogen 23 juni het nest verlaten. Ze zijn dan gechipt , geënt en hebben een eu-paspoort en krijgen allemaal een puppypakket mee bij vertrek en een koopcontract en zijn na gekeken door de dierenarts.  Reservering kunnen alleen gehonoreerd worden door middel van een aanbetaling van 50% van het totale aankoopbedrag, dan pas staat het pupje vast voor u.

Alleen voor huisdieren kosten de pups die half angora zijn € 200 en de angora pups € 270 .
Uit deze nesten kunnen geen reserveringen aangenomen worden voor fokdieren enkel huisdieren.

Pups gaan hier weg met een opvoeding , maar daar blijft het niet bij als ze verhuizen en moet voort gezet worden, en zeker met 8 á 9 weken oud gaan ze wisselen met hun tandjes en kunnen dan wat happeriger zijn . De pups worden hier op een vriendelijke manier gecorrigeerd en worden niet in hun nekvel gepakt om gestraft te worden!

Mag ik aan u voorstellen het nestje van Akhela , daar is nog maar 1 pupje beschikbaar.

Dit is Nova zembla , een angora chocolat self dametje. Een klein meisje maar zeker lief van karakter.

 

Uit het nestje van Fair lady zijn nog 3 pups beschikbaar.

Dit is O’neil een badger half angora kerel, leuk karakter en lief . Ter info: getest en is niet doof !

 

Dit is Orion een milk mouth  half angora kerel, Het is een leuke energie volle kerel maar die ook naar je toe komt voor een knuffel. Ook getest is niet doof.

 

Dit is odessa , een black self angora dame , de zwarte parel in het nest , Leuk meisje speels en lief.