Bunch of Colors Ferrets

Nestje Fair lady x Braveheart

Gedekt: 16-2-2019
Geboren: 31-3-2019
Nest grote: 4
Rammen: 2
Moeren: 1
Vachtsoort: Alles angora
Pups mogen weg op : 25/ 26 mei

Reserveringen
1: Cissy – Bunch of colors sable angora ram
2: Nadine -silver harlekijn angora Moer

Namen:
Bunch of colors Ultrazon
Bunch of colors Ushi

23-5-2019

De laatste foto’s van de 3 eerste nesten ook hier van deze twee . Ultrazon blijft hier en zal zijn vader opvolgen . Ushi gaat 2 juni richting Duitsland naar Nadine’s wild ferrets .

12-5-2019

Nieuwe foto’s van de week al gemaakt . aankomende week snel nieuwe .

6-5-2019

Helaas heeft het niet zo mogen zijn voor onze kleine pinto panda ram , na een aantal dagen ging hij toch weer achter uit en is overleden in het nest gevonden. Daar door heb ik besloten om de sable / dark choco ram te houden en zo toch nog Braveheart zijn lijn door te zetten wat ik van plan was met zijn pinto panda zoon.

Foto’s komen zo snel mogelijk , maar even door drukte en verplichtingen komt het er even niet van om de tijd te vinden.

25 april

De pups eten vanaf nu goed kitten nat voer en hun gewichtjes gaan gelukkig omhoog, alleen moeten ze nog even wat meer vet op hun botjes krijgen maar dat komt zeker goed . De kleinste gaat naar een andere fokker om hem meer kans te laten krijgen om nog de nodige melk binnen te krijgen wat hij nu echt te hard moet knokken om een tepel te bemachtigen . De foto’s zien de pups er een beetje smoezelig uit dit komt dat deze rakkers net voor ik ze op de foto wilde zetten nog even het bordje met eten in doken hihi

Alles bij elkaar
harlekijn angora moer
Sable angora ram
Pinto panda angora ram

16 april

Met de pupjes gaat het goed alleen moeten ze nu wel wat meer moeite doen om bij de melkbar te komen.

Alles bij elkaar
moertje van Nadine
Sable ram Vicky of Cissy
Pinto panda ram ferretry bunch of colors

8 april

We zijn een week verder en hun tekening worden zich baar. Bij het moertje de kleur is even onder voor behoud tot dat ik het beter kan zien.

De foto’s :

sable ram en pinto panda ram
moertje31 Maart

1 dag te laat heeft fair lady haar nestje gekregen . Ook al is ze zo’n goede en lieve moeder hebben we haar pups bij tikovka aan gelegd , Fair heeft geen melk en dat is bekend voor een angora en soms kan je ze samen laten maar in dit geval aanvaard tika dat absoluut niet .
4 pups geboren waaronder een heel klein angora meisje , en als ik zeg klein is dat ook echt super klein we duimen voor haar dat ze het gaat redden maar ik ben er bang voor.
Hier even geen foto die komt later als alles goed gaat.