Bunch of Colors Ferrets

Nestje Honeydew x Kyo

Gedekt: 11-2-2019
Geboren: 3-5-2019
Nest grote : 4
Rammen: 1 half angora
Moeren: 3 , 1 x angora, 2 x half angora
Pups mogen weg: 29/30 juni

Reserveringen:
1: Cissy/ half angora moer / sandy color
2: Annemartien/ Half angora ram, Black sable
3:Chantal / angora moer / donker sandy
4:Elisa v.Ros/ half angora moer / donker sandy

Stamboom namen Pups :

1: Sandy color Half angora : Wyona: Cissy
2: Sandy donker Half angora: Walinda : Elisa
3: Sandy/ Chocolate Angora : Wydia: Chantal
4: Black sable half angora ram: Wildfire: Annemartien

3-6-2019

4 Weken oud zijn ze nu en we hebben bijna alle oogjes open heerlijk als ze dat hebben dan kan het opvoeden een beetje beginnen . De stamboom Namen zijn bekend en aankomende weekend komen baasjes in spé kennismaken met ze . Gewichten lopen op schema eigenlijk alles loopt op schema heerlijk dit !

23-5-2019

Hier zijn alle pups gereserveerd . De kleuren zijn nu ook bekent .
Hier gaat alles zijn gangetje en verloopt goed . Ook hier zijn de foto’s gemaakt op maandag dus een 2 weken en een paar dagen oud .

12-5-2019

Het gaat zo goed met de pups en van de pups zie ik 1 donkere en de rest is wit spier wit , maar haha ik weet een klein beetje wat dat gaat worden , we wachten af . De nieuwe update komt snel met nieuwe foto’s van het grutje .

De foto’s zijn een aantal dagen terug gemaakt maar zag dat ik ze hier nog niet geplaatst had dus bij deze nog de foto’s .

6-5-2019
Na 2 jaar proberen niet gelukt om bij haar een nestje te krijgen en ik had haar al verkocht , ze is terug gekomen en toch nog geprobeerd want ze is lief heeft en super stamboom en ik wilde zo graag een nakomeling van haar om de lijn door te zetten is het GELUKT !!!!
Honeydew is eindelijk moeder geworden van 4 prachtige mooie nu nog lekker roze pups !! Ik kan mijn geluk niet op en ben zo in mijn noppjes . Honeydew zelf is een goede moeder en laat dat ook heel goed merken als ze geen potte kijkers wil haha maar ik vergeef het haar. foto’s van haar nestje komen later ik wil geen risico nemen met haar en haar nest en dat verstoren .