Bunch of Colors Ferrets

Nestje Jeamie x Hero

Gedekt op: 22-3-2019
Geboren : 3-5-2019
Nest grote : 5
Rammen: 2 , 1 x half angora , 1 x angora
Moeren: 3 , 2 x angora, 1 x Half angora
Pups mogen weg : 29 / 30 Juni

Reserveringen:
1: Cissy / Moer half angora sable mitt
2: Saar / ram half Angora
3: Chantal / Moer Sable mitt angora
4: Veerle / ram Sable mitt angora
5: Karin / Moer silver mitt angora

Stamboom namen pups:

1:Sable harlekijn Half angora : Valencia : cissy
2:Silver mitt half angora ram: Vinny : Saar
3: Sable harlekijn angora moer: Vergin : Chantal
4: Sable harlekijn angora ram : Verdi : Saar
5: Silver mitt Angora moer: Vicky : Karin

3-6-2019

Nieuwe foto’s van dit prachtige bull nest werkelijk waar wat gaan de gewichten per dag omhoog niet normaal mee ! voor al de rammen springen er uit met richting naar de 300 gr en dat met 4 weken oud bah bah .

23-5-2019

Ik heb hier moeten kijken naar de voorkeuren van mensen die op de lijst staan , aangezien er meer moeren en ook nog eens meer angora geboren waren kan ik niet anders dan die gene die er daar voor ook op de lijst voor te laten gaan. Foto’s van dit nest zijn van maandag toen waren ze nog iets meer dan 2 weken oud , en ik moet zeggen het zijn bullen en meer dan normaal gewicht die een pup heeft met deze leeftijd . Jeamie is nog steeds erg lief tegen mij maar wel Allert .

12-5-2019

Hier ook gaat het super met de pups al lekker mollig en dus goed verzorgt door Jeamie. Ook hier had ik de foto al een aantal dagen geleden gemaakt maar zag dus dat ik ze niet hier geplaatst had dus ook hier bij deze . Ook hier komt de update vlug .

6-5-2019

3 mei zijn er 5 pups geboren bij jeamie . Jeamie is een zeer goede moeder en ook lief ik mag erbij komen pups aanraken maar ze houd je wel in de gaten . Vandaar doe ik een nest check en meer niet en laat haar met rust die ze verdient. Foto’s komen pas later .