Bunch of Colors Ferrets

Nestje Mathilda x Epke

Gedekt : 11-2-2019
Geboren: 26-3-2019
Nest grote : 4 , – 1
Rammen: 2, Beide Angora
Moeren: 1 half angora
Pups mogen weg: 18 / 19 Mei / zal een iets later worden dan gepland.

Reserveringen :
1 : Carmen / black solid angora ram
2 : Tessa / black self half angora Moer

Namen :
Bunch of colors Sol
Bunch of colors Sophie

23-5-2019

Nog even en dan gaan ze al op eigen beentjes staan .maar wat heb ik genoten van ze en hun moeder is een toppertje . Sophie gaat 24 mei samen met een ram van tikovka naar hun nieuwe baasjes , 28ste komt mijn lieve collega fokker uit Duitsland Carmen haar prachtige Sol halen . Hij zal de duitse meisjes volgend jaar gaan verwennen . De laatste foto’s van dit mooie koppel .

12 -5-2019

Hier ook nieuwe foto’s die ik al had gemaakt van de week ook hier nieuwe komen snel .

6-5-2019

Hier ook hebben we 1 pup helaas verloren. De andere 2 doen het super en de angora solid ram gaat richting 300 gr nu . Ook hier komende foto’s wat later dan gepland .

25 april

Pups doen het goed eten flink van het kitten nat voer en komen weer aan. ook hier mogen ze wel wat meer vetjes op hun botjes krijgen maar dat komt ook hier wel goed . Tot mijn verbazing zijn de de 2 rammen een black solid en een chocolate solid . Het meisje is een rustige trien die alles op zijn tijdje doet .Ook hier weer foto’s .

Black self/ sable moertje .
Black solid angora ram
Chocolate solid angora ram

16 april

De pups hebben een kleine achterstand omdat tikovka geen melk meer had zijn alle pups naar Mathilda gegaan uitleg staat bij het nestje van tikovka . ze zijn nu 3 weken oud en we gaan langzamerhand beginnen met bij voeding van de pups , en dat is hard nodig ook om mathilda te ontlasten van 12 pups die ze eten moet geven. Ook mathilda wordt bij gevoerd .

De rammen
het moertje
alles van mathilda bij elkaar
En hier alle pups die mathilda moet verzorgen

8-4-2019

2 weken zijn onze eerste poepies en o wat gaat het toch hard . Mathilda is een zeer goede moeder die toch even weer loops dreigde te worden maar gelukkig trekt het weg en de melk blijft stromen .

De foto’s :

Choco ram
alles samen
black self
sable moertje

:26 maart

Vandaag is Mathilda bevallen van 4 pups , helaas na mijn werk de nest check gedaan is er toch 1 overleden . We houden tot nu toe 3 pups over . ik heb snel gekeken wat het allemaal was en ik hou het o.v.b 2 angora rammen en 1 half angora moer. Kleuren komen pas met 3 √° 4 weken .

Voor nu zijn de pups de eerste 2 weken voor mij ,je ziet er kan van alles nog gebeuren . Ik heb wel een fotootje even snel gemaakt.