Bunch of Colors Ferrets

N-Nestje Akhela x Epke

 

Gedekt op: 9 maart
Verwacht op: 20 april
Geboren op : 20 april
Nest grote: 6 , -2
Moeren: 2
Rammen: 2

Black self ram HA : Navaro , Blijft in ferretry
Cinnamon HA moer : Nevada girl, Beschikbaar
Panda HA ram: Never know ,  voor Sanne
Chocolate self Angora moer: Nova zembla , beschikbaar

14 juli

Deze dames zijn klaar voor de weide wereld en zijn al gechipt en geënt en hebben een eu-paspoort .

 

7 juni 

Eindelijk gaat het zo goed met de pups dat ze gereserveerd kunnen worden, Ze mogen pas weg als ze 9  weken oud zijn. 1 pupje blijft nog iets langer hier en dat is het Chocolate self  angora moertje die moet nog beter op gewicht komen die ik acceptable vind om ze te laten gaan. De pups hebben nu ook een stamboom naam gekregen, roep naam als ze gereserveerd zijn mag zelf gekozen worden.

Black self ram : Bunch of colors Now ore Never

 

Chocolate self angora moer : Bunch of colors Nova Zembla

 

Cinnamon moer : Bunch of colors Nevada girl

 

Panda ram: Bunch of colors Never know

 

23 mei

Na veel bijvoeden om de 3 a 4 uur komen ze nu eindelijk aan. Ook hebben we een schatting gemaakt wie bij wie hoort. Graag wil ik aan u voorstellen de 3 van Akhela en Epke.

 

Het gaat goed ook al zijn er een aantal klein in dit grote nest. Akhela moet alles zeilen bij zetten om alles aan de melk bar te krijgen en te verzorgen. Ze krijgt al een tijdje bijvoeding om de melk productie goed opgang te houden en dat alle pups inclusief akhela zelf het goed blijven doen. Nogmaals alles bij elkaar op de foto , kleuren beginnen te komen tekeningen te zien alles gaat goed.

5 mei

De pups van Fair lady liggen bij Akhela en die waren gemerkt en omdat Akhela zo’n poetster is heeft ze alle merkjes er af gepoetst helaas is het nu afwachten wie van Akhela en wie van Fair lady zijn. Wat ik wel weet zijn de pup met alle  mittjes van Fair lady dat had ik al bij geboorte gezien , maar de rest is afwachten . Ik kan het aan hun snoetjes zien wie van wie zijn maar dat is later pas . Dit is me nog nooit gebeurd in alle 13 jaar die ik fok dat een moertje de merkjes er af poetst heeft en gelukkig gaat er geen 1 naar een fokker. Vandaar dat de pups allemaal bij elkaar op de foto staan.

De rammen

Alles samen

 

De moertjes

25 april

Eindelijk het eerste fotootje van akhela haar nest van bijna 1 week oud . Akhela heeft de rust echt nodig gehad om aan haar moederschap te wennen, en die heeft ze ook gekregen van me  ze is nu rustig en blijft nu haar en de pups van Fair lady pups voeden. Welke geslachten of angora of half heb ik nog steeds niet gekeken dit is latere zaak.