Bunch of Colors Ferrets

L-Nestje Emma x Hero

  

Gedekt op: 6-2-2018
Verwacht op: 20-3-2018
Geboren op: 21-3-2018
Nest grote: 4 , -1
Rammen: 2
Moeren: 1 , maar 1 achter poot geheel afgebeten en een stuk staart.

Reserveringen :

  1. Leandro ,  sable harlekijn  , Dee
  2. Lazaro  Silver harlekijn  , Leslie
  3. Leana , sable , Isabelle

 

24 april

we maken een grote sprong in het liggen en blind , naar oogjes open kruipen en vast eten eten mini fretjes zijn het geworden . Dit aankomende weekend is het kennis maken met dit leuke nestje .

11 aprli en nu 3 weken oud.

Ze gaan hard echt hard en ze worden al zo mooi nu. De namen zijn bekend voor de stamboom , roep namen mogen de mensen zelf uitzoeken. Whatts app groep wordt deze week nog aangemaakt je krijgt dan de oproep vanzelf te zien.

Het moertje Leana  sable , 97 gr

Het rammentje dark sable harlekijn Leandro, 110 gr

Het silver harlekijn rammetje Lazaro , 113 gr

 

 

 

5 april :

Pups doen het goed Emma is een goede moeder en zorgt erg goed voor ze. Gewichten zijn nu 48 gr moertje ( sable , black sable )  , 78 gr silver harlekijn ram, 76 gr harlekijn ram.

nu 2 weken oud :

Moertje

Harlekijn ram

Silver harlekijn ram

Alles samen

\

29 maart :

De pups doen het super gewichten lopen van 20 tot 40 gr . Ook het moertje die best goed beschadigt is door Emma doet het super goed. Nu het zo goed gaat wil ik jullie niet langer in spanning houden en de pups voorstellen aan jullie.

van l naar r : Moertje , en dan de rammen.

Moertje

Harlekijn ram

 

Silver mitt ? (onder voorbehoud ) ram

 

22 maart :

Na nest check vonden we geen 1 maar 4 pups , helaas 1 overleden en 1 die een pootje en een stuk staart  per ongeluk  is afgebeten door Emma.

 

21 maart :
Emma heeft 1 pupje gekregen . We laten haar nu met rust om een goede band op te bouwen met haar enigste pupje in de hoop dat dit pupje het gaat redden zo alleen.

 

Even een fotootje van Emma haar buikje. Het schiet op nu nog maar een week te gaan. Emma is verplaatst naar haar bevalling’s kooi dan kan ze er vast aan wennen. De haren laten al mooi los en binnenkort zal ze veranderen in een kale fret met mini haar.