Nestje Ziva

Geboren: 22-04-2021
Nest sterkte: 5 , -2 pups
Rammen: 3
Moeren: 0
Vachtsoort: 2 angora en 1 half angora? 
Kleuren:  Sable , Harlekijn en Silver mitt
Namen: 
Silver mitt: Bunch of colors Genesis
Harlekijn Half angora: Bunch of colors Giovanni
Sable angora: Bunch of colors Goliath

9 mei
2 weken oud zijn de Gtjes en inmiddels zijn de namen bekend. 
Het zijn echt dikke propjes en enorme dikke kopjes er op dus dat beloofd wat! Maar hier wachten sommige op de nieuwe foto’s en nu apart van elkaar. Aanschouw deze prachtige pups! 

3 mei 

De pups doen het super en groeien gestaag. Dikke mollige pups zijn het, en het lijkt er op dat oma Tikovka een beetje door drukt kwa bouw en ik denk later kwa gewicht ook. Dus men kan rekenen op forse zware pups. Kleuren zijn ook bekend. 1 black sable angora , 1 silver mitt angora en 1 half angora harlekijn.

Foto’s nog in het nest 1 week oud.

 

 
Op 22 april 1 dagje te laat is heel vroeg in de ochtend Ziva bevallen van 5 pups. 1 pup een best wel flinke pup heeft hoogstwaarschijnlijk een beetje vast gezeten en lag al dood in de poepbak. De 4 overgebleven pups was er 1 bij een moertje die heel klein was. Ik had al een vermoeden dat deze het niet zal gaan redden en dat was ook zo 2 dagen erna was ze al weg opgeruimd door ziva zelf. De overgebleven 3 pups doen het goed en het zijn 3 rammen. Wij laten Ziva lekker met rust om goed aan haar pups te kunnen wennen. 
Door het gaas heb ik wat foto’s kunnen maken.