Bunch of Colors Ferrets

O-Nestjes Fair lady x Braveheart

  

Gedekt op: 10 maart
Geboren op: 21 april
Nest grote: 8, 1
Rammen:
Moeren:

Dit nest ligt bij Akhela ! En zijn nog niet beschikbaar!

23 mei

Na veel bijvoeding gaan de gewichten omhoog. Ook hier hebben we een schatting gemaakt wie bij wie hoort. We stellen aan u voor de ups van Fair lady .

 

 

 

8 mei

Het gaat goed ook al zijn er een aantal klein in dit grote nest. Akhela moet alles zeilen bij zetten om alles aan de melk bar te krijgen en te verzorgen. Ze krijgt al een tijdje bijvoeding om de melk productie goed opgang te houden en dat alle pups inclusief akhela zelf het goed blijven doen. Nogmaals alles bij elkaar op de foto , kleuren beginnen te komen tekeningen te zien alles gaat goed.

 

 

 

5 mei

De pups van Fair lady liggen bij Akhela en die waren gemerkt en omdat Akhela zo’n poetster is heeft ze alle merkjes er af gepoetst helaas is het nu afwachten wie van Akhela en wie van Fair lady zijn. Wat ik wel weet zijn de pup met alle  mittjes van Fair lady dat had ik al bij geboorte gezien , maar de rest is afwachten . Ik kan het aan hun snoetjes zien wie van wie zijn maar dat is later pas . Dit is me nog nooit gebeurd in alle 13 jaar die ik fok dat een moertje de merkjes er af poetst heeft en gelukkig gaat er geen 1 naar een fokker. Vandaar dat de pups allemaal bij elkaar op de foto staan.

De rammen

Alles bij elkaar

De moertjes

\

 

Badger ram angora ( zeker van Fair lady )

 

Marked dew Ram Half angora ( zeker van Fair lady )

25 april

Ook hier het eerste fotootje van de pups van Fair lady die groot gebracht worden door Akhela . Pups doen het goed ook al is er 1 overleden dat was de kleinste van het nest. Hier ook heb ik nog niet gekeken naar de geslachten en angora of half dat is voor latere zaak.