Bunch of Colors Ferrets

O-Nestjes Fair lady x Braveheart

  

Gedekt op: 10 maart
Geboren op: 21 april
Mogen het nest verlaten op 23 / 24 juni .
Nest grote: 8, -1
Rammen: 4
Moeren: 3

Badger angora ram: Bunch of colors Omego ,  voor Tina
Badger half angora ram  : Bunch of colors O’neil : voor leslie 
Badger/ milk mout half angora ram : Bunch of colors Orion : Gereserveerd
Black self angora moer : Bunch of colors Odessa : beschikbaar 
Black mitt half angora moer : Bunch of colors Omniya Voor Mandy .S
Dark sable/ black self angora ram : Bunch of colors Othello : Voor Gentle 
Black roan mitt half angora moer : Bunch of colors Ozara: Voor Micky

De badger rammen zijn getest en zijn niet doof !!!! 

Hier is nog 1 knappe dame opzoek naar een baasje. Odessa is een black self angora en is inmiddels al gechipt en geënt en heeft een eu-paspoortje . Ze is echt zeer mooi raven zwart echte black pearl.

 

7 Juni

Hier ook eindelijk gaat het super met de pups, zo goed dat ze gereserveerd mogen worden en mogen met 9 weken naar een nieuw baasje . Op 2 na dat zijn de badger angora ram en het black self angora meisje die moeten iets langer hier blijven en goed op gewicht zijn voor ze weg mogen.

 

Badger Half Angora ram . O’Neil

 

Badger/ milk mouth ram. Orion

 

Badger angora ram gereserveerd : Omega Voor Tina

 

 

Black mitt half angora moer gereserveerd: Omniya , voor Mandy .S

 

\

Black roan mitt half angora moer: Ozara voor Micky

 

Black self angora moer: Odessa

 

Dark sable/ black self angora ram: Gereserveerd : Othello

 

 

 

23 mei

Na veel bijvoeding gaan de gewichten omhoog. Ook hier hebben we een schatting gemaakt wie bij wie hoort. We stellen aan u voor de pups van Fair lady . we missen nog 1 foto van het black self angora dametje !

 

 

 

 

8 mei

Het gaat goed ook al zijn er een aantal klein in dit grote nest. Akhela moet alles zeilen bij zetten om alles aan de melk bar te krijgen en te verzorgen. Ze krijgt al een tijdje bijvoeding om de melk productie goed opgang te houden en dat alle pups inclusief akhela zelf het goed blijven doen. Nogmaals alles bij elkaar op de foto , kleuren beginnen te komen tekeningen te zien alles gaat goed.

 

 

 

5 mei

De pups van Fair lady liggen bij Akhela en die waren gemerkt en omdat Akhela zo’n poetster is heeft ze alle merkjes er af gepoetst helaas is het nu afwachten wie van Akhela en wie van Fair lady zijn. Wat ik wel weet zijn de pup met alle  mittjes van Fair lady dat had ik al bij geboorte gezien , maar de rest is afwachten . Ik kan het aan hun snoetjes zien wie van wie zijn maar dat is later pas . Dit is me nog nooit gebeurd in alle 13 jaar die ik fok dat een moertje de merkjes er af poetst heeft en gelukkig gaat er geen 1 naar een fokker. Vandaar dat de pups allemaal bij elkaar op de foto staan.

De rammen

Alles bij elkaar

De moertjes

\

 

Badger ram angora ( zeker van Fair lady )

 

Marked dew Ram Half angora ( zeker van Fair lady )

25 april

Ook hier het eerste fotootje van de pups van Fair lady die groot gebracht worden door Akhela . Pups doen het goed ook al is er 1 overleden dat was de kleinste van het nest. Hier ook heb ik nog niet gekeken naar de geslachten en angora of half dat is voor latere zaak.