Onze Oldies

Soms herplaatsen we fretten. En soms blijven fretten die hun steentje bijgedragen hebben om onze lijnen voort te zetten. Dit kunnen fretten zijn waar ik een ongeloofelijke band mee heb, maar ook wat pittige tantes of oompjes met een stevig karakter. Deze mogen genieten van hun pensioen hier.

Daisy is geboren of eigenlijk geschat uit het jaar 2015 ze kan dus ouder zijn maar denk het niet. Een schat van een fret maar alleen voor mij haha dus ze is hier blijven hangen en geniet van het oud worden. Haar dochter Jeamie en haar klein kind Valencia nemen van haar het stokje over. Jeamie gaat na dit jaar ook met pensioen.

Tikovka is geboren in Moscow op 18-3-2016.
Ze krijgt dit jaar een implantaat en mag samen straks met haar dikke vriendin Fair lady gaan genieten van haar pensioen. Ziva en Tyrone zijn haar kinderen en zijn het stokje aan het overnemen van mams.

Fair lady is geboren op 26-4-2017.
Ook zij krijgt dit jaar een implantaat en mag na hopelijk dit jaar haar laatste nestje gaan genieten van haar pensioen samen met haar dikke vriendin Tikovka. Untouchable is haar zoon en die gaat het stokje over nemen, en wie weet komt er nog 1 van zoon/dochter erbij fingers crossed.